Hesabım
    Joe Pesci, Peacock Dizisi 'Bupkis'in Kadrosunda!

    Kadroda TV dünyasının sevilen isimleri yer alıyor

    Variety'nin haberine göre Joe Pesci, Pete Davidson'ın yaklaşan Peacock komedi dizisi “Bupkis”te rol almak için anlaşmayı imzaladı. Davidson, dizide Pesci ve daha önce adı duyurulan ödüllü oyuncu Edie Falco ile birlikte oynayacak. Dizinin nisan ayında Peacock'ta yayınlanması düşünülüyor. “Bupkis”, Davidson'ın gerçek hayatına rahat bir şekilde dayanan yarım saatlik bir komedi dizisi olacak.

    Falco, Davidson'ın annesini oynayacak ve Pesci, Davidson'ın büyükbabasını oynayacak. Bu, Pesci'nin kariyerindeki ikinci normal televizyon rolüne işaret ediyor. Bundan önce, 1985'te NBC'nin kısa ömürlü dizisi “Half Nelson”da rol aldı. Pesci, film kariyerinde özellikle Martin Scorsese ve Robert De Niro ile yaptığı işbirlikleri ile tanınıyor. Üçlü, “Raging Bull”, “Goodfellas”, “Casino” ve “The Irishman” gibi ufuk açıcı filmlerde birlikte çalıştı. Pesci, “Goodfellas”taki performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandı ve hem “Raging Bull” hem de “The Irishman” ile aynı kategoride aday gösterildi.

    Pesci ayrıca, “My Cousin Vinny”, “Lethal Weapon” serisi, ilk iki “Home Alone” filmi ve “JFK” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Pesci'nin yapımcı ortağı Jai Stefan, Pesci'nin uzun süredir yöneticisi olan Melissa Prophet ile anlaşmayı üstlendi. Davidson, başrolün yanı sıra “Bupkis”te ortak yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Dave Sirus ve Judah Miller aynı zamanda Davidson ile birlikte dizinin yazarlık ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek ve Miller dizinin yürütücülüğünü üstlenecek. Lorne Michaels, Andrew Singer ve Broadway Video'dan Erin David de baş yapımcı olacak. Jason Orley, yönetmen ve yardımcı yapımcı olarak görev yapacak. Universal Television diziye stüdyo hizmeti verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top