Hesabım
    ‘Babylon Berlin’in Dördüncü Sezonundan Fragman

    Yeni sezon, Almanya'nın karanlık 1930'larına giriyor

    Weimar Cumhuriyeti'nin son yıllarının arka planında geçen Beta'nın hit dedektif dizisi Babylon Berlin, Almanya'nın karanlık 1930'larına gireceği dördüncü sezonuyla sonbaharda geri dönüyor. Almanya'da 8 Ekim'de prömiyer yapacak olan dizi ilk uluslararası fragmanını yayınladı. 1'den 3'e kadar olan sezonlar, Berlin'in kükreyen 1920'lerinin son günlerinin fonunda yer alırken, 4. Sezon, 1930'ların başındaki kaotik Weimar Cumhuriyeti'nin parçalanmaya başlamasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Yapımcılar Stefan Arndt, Uwe Schott ve Michael Polle, X Filme Creative'de şunları söylüyor: “Berlin sokaklarına taşan mafya savaşı, izleyiciyi 1930/31 Yılbaşı Gecesi'nden başlayarak Alman tarihinin en karanlık dönemine götürüyor. Charlotte ve dövüşçülerinin, önceki sezonlardan bildiğimiz karakterleri her zamankinden daha cesur şekillerde güç ve duyguyla bir araya getirdiğini görmek bir zevk ve aynı zamanda heyecan verici bir hayranlık.” dedi.

    Oyuncular Volker Bruch ve Liv Lisa Fries, polis müfettişi Gereon Rath ve Berlin'de dedektiflik tutkusu olan Charlotte Ritter rollerini yeniden canlandırıyorlar. Benno Fürmann, Lars Eidinger ve Hannah Herzsprung'un yanı sıra önceki sezonlardan çok sayıda başka oyuncu da geri döndü. 4. Sezon için yeni oyuncular arasında gangster Abe Goldstein rolünde Mark Ivanier, Barbara Philipp, Moisej Bazijan, Ronald Kukulies, Thomas Arnold, Lenn Kudrjawizki, Hannes Wegener ve Max Raabe yer alıyor.

    Yeni sezonun senaristleri Achim von Borries, Bettine von Borries, Henk Handloegten, Khyana El Bitar ve Tom Tykwer olurken, bir kez daha Handloegten, von Borries ve Tykwer diziyi yönetiyor. Tykwer ayrıca Max Raabe, Meret Becker ve uluslararası üne sahip grup Meute tarafından seslendirilen müziği bestelemek için Johnny Klimek ile yeniden bir araya geldi. Babylon Berlin, ARD Degeto, Sky ve Beta Film ile ortak yapım olan X Filme Creative Pool'un bir yapımı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top