Hesabım
    Jesse Eisenberg ve Lizzy Caplan’lı "Fleishman Is in Trouble" Ne Zaman Başlıyor?

    Hulu dizisi "Fleishman Is in Trouble"ın yayın tarihi açıklandı..

    FX'in sekiz bölümden oluşan, başrollerinde Jesse EisenbergLizzy Caplan ve Claire Danes'in yer aldığı mini dizisi "Fleishman Is In Trouble"ın yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk bölümü 17 Kasım'da Hulu'da yayınlanacak ve her perşembe yeni bir bölüm gelecek. Taffy Brodesser-Akner’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan "Fleishman Is In Trouble" 40'lı yaşlarda yeni boşanmış bir adam olan Toby Fleishman'ı merkezine alıyor.

    Toby, flört uygulamalarını kullanarak, ilk gençlik yıllarından beri yaşamadığı cesur bir flört dünyasına giriyor. Toby cinsel özgürlüğünün tadını yeni yeni çıkarırken, eski karısı Rachel (Claire Danes) bir anda çocukları da ona bırakarak, ortadan kaybolur. Rachel'ın nerede olduğuna ya da geri dönüp dönmeyeceğine dair bir ipucu yoktur. Ebeveynlik, eski arkadaşların dönüşü, hastanede uzun zamandır beklenen terfi ve Manhattan'ın çılgın flört dünyası derken, Toby tüm bunlarla başa çıkamayacağını farkeder. Şimdi oturup Rachel'ın neden ortadan kaybolduğunu anlamak için, evliliklerine ne olduğunu kendine dürüst davranarak düşünmesi gerekecektir.

    Dizinin kadrosunda ayrıca Josh Radnor, Christian Slater, Meara Mahoney Gross, Maxim Swinton, Michael Gaston, Ralph Adriel, Shi Ne Nielson ve Joy Suprano da bulunuyor.

    “Fleishman Is in Trouble” 17 Kasım'da Hulu'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top