Hesabım
    "The Haunting of Hill House" 3. Sezon Olacak mı?

    Mike Flanagan sevilen korku serisi "The Haunting of Hill House" hakkında neler dedi?

    Şu sıralar Netflix dizisi "The Midnight Club" ile gündemde olsa da Mike Flanagan ismi korku severler için "The Haunting of Hill Houseile bütünleşmiş durumda. Son dönemin en sevilen korku serilerinden biri olan Haunting serisinin devam edip etmeyeceği de, Flanagan'a en çok sorulan sorulardan biri kuşkusuz. 

    Geçtiğimiz günlerde Netflix'in New York'taki bir etkinliğinde yine bu soru ile karşı karşıya kalan Flanagan, o kapının hiçbir zaman kapanmadığını, hala üzerinde düşündüklerini ve uygun bir senaryo yakalayabildikleri durumda potansiyel bir üçüncü sezonun olabileceğini dile getirdi. The Midnight Club'ın neden serinin devamı olmadığı ile ilgili sorulara ise “Haunting ile ilgili meselemiz, her zaman öncelikle klasik korku edebiyatına dayalı olmasını istemiş olmamızdı. Haunting'i düşündüğümüzde, Edgar Allan Poe ve Charles Dickens gibi yazarları, Henry James ve Shirley Jackson dünyasında hayal ettik. Bununla birlikte diğer kriter, öncelikle hayaletlerle ilgili olması gerektiğiydi. Bu kriteri The Fall of the House of the Usher ile düşünmeye başladık, çünkü onun hikayesi Poe'ya dayanıyordu. Bu sadece bir hayalet hikayesi değil ve bu yüzden orada bir musallat olan bir varlık yok. Midnight Club'ın da kendi dünyası var.” diyerek cevap verdi.

    2018'de "The Haunting of Hill House" başlayan ve 2020'de "The Haunting of Bly Manor" devam eden serinin 3. sezonu için mevcut bir plan yok, ancak bu hiç olmayacak anlamına da gelmiyor. Flanagan bu kapının her zaman açık olduğunu ancak sadece yapmış olmak için yapmak istemediklerini belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top