Hesabım
    Case 63: Julianne Moore ve Oscar Isaac'ten Gerilim Podcast Serisi

    Spotify, 25 Ekim'de Julianne Moore ve Oscar Isaac'in seslendirdiği bir gerilim podcast serisi yayınlamaya hazırlanıyor.

    Julianne Moore ve Oscar Isaac, oldukça enteresan bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. İkili Spotify'ın "Case 63" isimli gerilim serisini seslendirecekler. 25 Ekim'de on bölümü birden yayınlanan olan ses dizisinin tanıtımı yayınlandı. 

    Case 63'ün hikayesi New York'lu bir psikiyatrist olan  Dr. Eliza Knight'ın kendisinin 2062 yılından geldiğini iddia eden Case 63 (Isaac) isimli hastasının terapi seanslarına dayanıyor. Rutin terapötik seanslar olarak başlayan tedavi, kısa sürede gerçekliğin sınırlarını tehdit eden bir hale geliyor. Spotify'ın stüdyodusu Gimlet, Julianne Moore'un yapım şirketi FortySixty ve Oscar Isaac Mad Gene Media'nın yapımcı olarak imza attıkları podcast serisi Spotify'ın LAtin Amerika'da çok dinlenen orijinal podcasti "Caso 63"ten uyarlandı.

    Julianne Moore; "Case 63 beni ilk podcast serisi deneyimim ve ilk elden podcast üzerinde hikaye anlatıcılığının ne kadar etkiliyeci ve sürükleyici olduğunu deneyimleyebildim. Heyecan verici ve güncel bir hikaye, inanılmaz gizemli, romantik, gerilim dolu ve garip" derken, Isaac; "orijinal yapımın büyük hayranıyım, Spotify ve Julianne ile bu uyarlamada partner olarak çalışmak harikaydı" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top