Hesabım
    Yabancı Dizilerden Son Haberler

    Comic-Con 2011 sonrası dizilerin yeni sezon çekimleri devam ederken, ardı ardına gelen son haberleri kısa kısa derledik… [Dikkat! Yer yer sürprizbozanlar –spoiler- içerebilir]

    Comic-Con 2011'deki şaşalı panelinden, taze videolarının görücüye çıkmasından sonra The Walking Dead’in yaratıcı yapımcısı ve aynı zamanda yönetmeni olan Frank Darabont şaşırtıcı bir kararla dizinin ekibinden ayrıldığını açıkladı. İkinci sezon çekimleri hızla devam eden dizinden ayrılmasının sebebi olaraksa -çok tatmin edici olmamakla birlikte- Darabont’un program yapımcısı olarak bu kadar yoğun bir koşuşturmayı kaldıramadığı bilgisi geldi. Frank Darabont’un yerine, kadronun ikinci adamı Glen Mazzara’nın görevi devraldığı açıklandı.

    Deadline.com’un aktardığına göre, TNT adli drama Franklin & Bash’ın ikinci sezonuna onay verdi. Mark-Paul Gosselaar ve Breckin Meyer’ın başrollerini paylaştığı dizi, 1 Haziran’da yayınlanmaya başladığından bu yana 3.9 milyon seyirciyi ekrana çekmeyi başararak yazın yayına giren diziler arasında ilk beşe yerleşti.

    TVLine'dan Michael Ausiello’nun kulağına çalınan son fısıltılara göreyse Carla Gallo, Daisy Wick rolüyle Bones'un bu sezonunda en azından bir bölümde geri dönecek.

    Yakışıklı oyuncu Ashton Kutcher’ı ise Two and a Half Men’in yeni sezonunda hangi rolde izleyeceğimiz henüz belli değil. Sezon prömiyerinde 30’lu yaşlarda bir Avusturalyalı'nın konuk oyuncu olarak dizide yer alacağını ifade eden Michael Ausiello, 'gene de benim bu tahminime fazla güvenmeyin' diyor.

    Öte yandan kritik bir sezon finalinde kalan House ile ilgili taze bir gelişme yok. Cuddy’nin (Lisa Edelstein) yerine yönetici olarak kim gelecek, yoksa doktorlardan biri terfi mi alacak hepsi şimdilik dedikodu mahiyetinde...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top