Beyazperdem
    Ashton Kutcher
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı, İdari yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Christopher Ashton Kutcher

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 7 Şubat 1978 (Amerika Birleşik Devletleri Cedar Rapids, Iowa, ABD )
    Yaş 41
    19
    yıllık kariyer
    31
    film ve dizi

    Biyografi

    7 Şubat 1978 Cedar Papids, Iowa’da dünyaya gelen ünlü oyuncunun gerçek adı Christopher Ashton Kutcher’dır. Çocukluk dönemi genellikle kardeşinin hastalığıyla ilgilenerek geçti. Sonrasında evden ayrılıp tek başına yaşamaya karar veren Ashton Kutcher bir çok zorlukla karşılaştı. Iowa Üniversitesi'nde biyokimya mühendisliğine başladıktan sonra modellik kariyeri için eğitimini yarıda bırakan ünlü oyuncu ilk sinema filmi deneyimini Dude Where Is My Car ile yaşadı. Ashton Kutcher’a filmde ki başarısı MTV film ödülllerinde en iyi erkek oyuncu adaylığına gösterilmesini sağladı. Hem oynadığı hem de yapımcılığını üstlendiği film Butterfly Effect ‘te ki rolüyle oldukça beğenilen Ashton Kutcher MTV için Punk'd adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Ardından Kid's Choice Awards'da, That 70's Show ve ...
    Devamını oku

    Filmografi

    The Ranch
    The Ranch
    2018
    Annie
    Annie
    24 Nisan 2015
    jOBS
    jOBS
    16 Ağustos 2013
    Bağlanmak Yok
    Bağlanmak Yok
    18 Mart 2011
    Yılbaşı Gecesi
    Yılbaşı Gecesi
    30 Aralık 2011
    Killers
    Killers
    11 Haziran 2010
    Sevgililer Günü
    Sevgililer Günü
    12 Şubat 2010
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    395 Fotoğraf

    Haber

    Sevgilileri İle Kamera Karşısına Geçen Oyuncular
    HABERLER - Özel Dosyalar
    14 Şubat 2019 Perşembe
    Yakın Plan: Ashton Kutcher
    HABERLER - Sanatçılar
    7 Şubat 2019 Perşembe
    İyi ki doğdun Ashton Kutcher!
    The Ranch’in İkinci Sezonundan İlk Fotoğraflar Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    2 Nisan 2017 Pazar
    Hikaye devam ediyor
    31 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top