Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Ashton Kutcher
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yapımcı, İdari yapımcı Daha fazlası
Gerçek adı:

Christopher Ashton Kutcher

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 7 Şubat 1978 (Amerika Birleşik Devletleri Cedar Rapids, Iowa, ABD )
Yaş 41
19
yıllık kariyer
31
film ve dizi

Biyografi

7 Şubat 1978 Cedar Papids, Iowa’da dünyaya gelen ünlü oyuncunun gerçek adı Christopher Ashton Kutcher’dır. Çocukluk dönemi genellikle kardeşinin hastalığıyla ilgilenerek geçti. Sonrasında evden ayrılıp tek başına yaşamaya karar veren Ashton Kutcher bir çok zorlukla karşılaştı. Iowa Üniversitesi'nde biyokimya mühendisliğine başladıktan sonra modellik kariyeri için eğitimini yarıda bırakan ünlü oyuncu ilk sinema filmi deneyimini Dude Where Is My Car ile yaşadı. Ashton Kutcher’a filmde ki başarısı MTV film ödülllerinde en iyi erkek oyuncu adaylığına gösterilmesini sağladı. Hem oynadığı hem de yapımcılığını üstlendiği film Butterfly Effect ‘te ki rolüyle oldukça beğenilen Ashton Kutcher MTV için Punk'd adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Ardından Kid's Choice Awards'da, That 70's Show ve ...
Devamını oku

Filmografi

The Ranch
The Ranch
2018
Annie
Annie
24 Nisan 2015
jOBS
jOBS
16 Ağustos 2013
Bağlanmak Yok
Bağlanmak Yok
18 Mart 2011
Yılbaşı Gecesi
Yılbaşı Gecesi
30 Aralık 2011
Killers
Killers
11 Haziran 2010
Sevgililer Günü
Sevgililer Günü
12 Şubat 2010
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Fotoğraflar

395 Fotoğraf

Haber

Sevgilileri İle Kamera Karşısına Geçen Oyuncular
HABERLER - Özel Dosyalar
14 Şubat 2019 Perşembe
Yakın Plan: Ashton Kutcher
HABERLER - Sanatçılar
7 Şubat 2019 Perşembe
İyi ki doğdun Ashton Kutcher!
The Ranch’in İkinci Sezonundan İlk Fotoğraflar Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
2 Nisan 2017 Pazar
Hikaye devam ediyor
31 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top