Hesabım
    Öyle Bir Geçti Zaman, Geldi 2. Sezon [VIDEO]

    Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2. Sezon Fragmanı...

    Türk izleyicisini en çok ağlatan diziler diye bir liste yapsak, Öyle Bir Geçer Zaman ki kesin güzel bir yer kapar kendine. Geçen sezon başlayan dizi, her bölümünde bir başka dramla çıktı izleyicinin karşısına. Paramparça olan bir aile, aile fertlerinin her birinin ayrı ayrı dertleri, usta oyunculuklar ve akıcı bir hikayeye sahip olan dizi izleyicinin kalbini çalmayı çabuk başardı ve sezonun en çok izlenen yerli yapımlarından biri oldu.

    Sezonu hayli olaylı bir şekilde kapatan dizi, Cemile'yle balıkçının düğününde hem balıkçının, hem Ali'nin vurulmasıyla son bulmuştu. Bir ara Erkan Petekkaya'nın diziden ayrılma durumunun olduğu söylentileri vardı, bölüm başı aldığı ücreti dizinin başarısına oranla az bulan Petekkaya, Ali Kaptan karakteri olmadan dizinin yürümeyeceğini düşünerek ücretine zam istemişti. Açıkcası bu konudaki son bilgi nedir, henüz biz de bilmiyoruz. Ancak Ali Kaptan'sız bir Öyle Bir Geçer Zaman ki bekliyorsa bu sezon izleyiciyi, ekranda tutunabilmesi için daha fazla drama ihtiyacı var.

    Çok gözyaşı döktük onlarla beraber, en çok da Osman'la. O daha küçücük bir çocuktu ve bu yaşananlar onun için çok fazlaydı. Kendi küçük dünyasından gördüklerini paylaştı bizimle ve paylaşmaya da devam edecek. Osman büyüyordu her gün, hatta 2. sezonla okul çağına geldi bile. Artık bazı şeyleri daha iyi kavramaya başlayacak. Daha çok acıyacak çocuk kalbi.

    Bakın nasıl yakışmış beyaz yakalığı önlüğü ve bakın nasıl bakıyor ilk aşkına...

    Öyle Bir Geçer Zaman ki, 6 Eylül Salı akşamı başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top