Hesabım
    Öyle Bir Geçecek ki Zaman

    Öyle Bir Geçer Zaman ki, 3. sezonda yıllar sonrasında..

    Öyle Bir Geçer Zaman ki, iki sezondur yayınlandığı akşamın liderleğini kiğmseye kaptırmadan yolunda ilerliyor. Önümüzdeki sezon ise hayli değişikliklerle karşımızda olacak. Dönem dizilerinin kaçınılmaz sonu olarak zaman atlaması yaşayacak olan dizi, seneye tam yirmi yıl ileriye gidecek.

    Geçtiğimiz günlerde çıkan Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya'nın diziden ayrılacağı haberlerinin ise bu zaman atlaması ile ilgili olduğu ortaya çıktı. Söylentilere göre Petekkaya, doğal olarak tüm kadronun yaşlanacağı dizide yaşlı bir adamı oynamak istemediği için diziden ayrılacakmış.

    Dizideki bir diğer ayrılık da, milyonların sevgisini kazanan Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi ile yaşanacak. Önümüzdeki sezon yirmi yıl ileriye gidecek dizide Osman artık 20'li yaşlarının ortalarında bir avukat olarak karşımıza çıkacak. Anlatıcı Osman'ı seslendiren Taner Birsel'in sesini duymaya devam edecek miyiz bilinmez ama eğer Osman'ın daha da ileriki yaşlarını göreceksek, Taner Birsel'i de dizide görmek isteriz.

    Diğer oyuncular makyaj teknikleri ile mi yaşlandırılacaklar henüz bilinmiyor ama, ister istemez başka vedalar da yaşanacaktır..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top