Hesabım
    Yakında; İşler Güçler [VIDEO]

    Modern muzip yalanlar..

    Çalgı Çengi'nin senarist ve yönetmeni Selçuk Aydemir ile filmin ekibinden yeni bir proje; İşler Güçler. Film ile büyük beğeni kazanıp, beraber anılmaya başlayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yanı sıra, Aydemir'in önceki dizi projesi Üsküdar'a Giderken'de de beraber çalışan Sadi Celil Cengiz üçlüsünün başrolde yer aldıkları İşler Güçler, "Modern Muzip Yalanlar" sloganıyla yola çıkıyor.

    Bir önceki dizi ve film düşünüldüğünde, yine değişik bir dizi keyfi yaşatacaklarına şüphe olmayan ekibin bu seferki işi, seyirciyi "ne kadar gerçeğim?" sorusuyla başbaşa bırakacak.

    İşler Güçler ne anlatacak derseniz; oyunculuk yoluna baş koymuş üç yakın arkadaşın, kendi filmlerini çekme istekleri, ancak çaldıkları yapımcı firmaların kapılarının bir bir yüzlerine kapanmasıyla, son çare olarak kendilerine gelen "Mesleki Hikayeler" belgeselinin sunuculuk teklifini kabul etmeleriyle başlayan bir oyunculuk macerası deriz. Gelin görün ki bu üç kafadarın başlangıçta kolay sandıkları bu iş, çektikleri hiçbir bölümün beğenilmemesi üzerine, kabusları olup çıkacaktır.

    İşler Güçler, yakında Star'da..

    İşler Güçler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top