Hesabım
    Stephen King'in Under the Dome'u CBS'te

    Türkçe'ye Kubbenin Altında olarak çevrilen roman, dizi oluyor..

    Bir Stephen King uyarlamasına daha hazır mısınız? King'in yıllarca üzerinde çalıştığı romanı Under The Dome'un dizi olma yoluna girdiği haberleri, yaklaşık bir buçuk sene önce çıkmıştı. O zaman gelen haberlerde Showtime tarafından çekileceği bildirilen dizi projesi şimdi yeniden gündemde ama bu kez farklı bir kanal ile.

    Yapımcılığını Steven Spielberg'ün Amblin Entertainment'ı tarafından üstlenilen Under The Dome için, CBS'ten 13 bölümlük bir ilk sezon siparişi alındı. Lost'un yazarlarından Brian K. Vaughan'ın senaristliği üstlendiği projede, uygulayıcı yapımcı olarak da Neal Baer ve Justin Falvey'in adı geçiyor.

    Türkçe'ye Kubbenin Altında adıyla çevrilerek 2011 Mart'ında yayınlanan romanda; küçük bir kasabanın çevresinden oluşan görünmez kalkan sebebiyle, dünyanın geri kalanı ile bağlantıları kopan kasaba halkının maceraları anlatılıyor. Kasabanın çevresinde oluşan bu görünmez kalkan zamanla kasaba içerisinde tam bir kaosa sebep olur. Kimsenin bu kalkanın nasıl oluştuğu, nasıl yok olacağı ya da ne zaman yok olacağı konusunda bir fikri yoktur.

    Under the Dome'un 2013 yazında CBS takviminde kendine yer bulması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top