Hesabım
    Elementary Bu Akşam FX'te Başlıyor

    Yeni bir Sherlock..

    FX bu akşam izleyicisini yeni bir dizi ile tanıştırıyor; Elementary. Dizi yeni, hikaye eski. Sherlock Holmes modern bir uyarlama ile ekrana geliyor, tabii yanında Dr. Watson'la ve bu kez New York sokaklarında. Bu akşamdan itibaren, her pazartesi ekrana gelecek olan Elementary, saat 20.15'te.

    Jonny Lee Miller'ın Sherlock Holmes'u canlandırdığı dizide, Dr. Joan Watson olarak Charlie’nin Melekleri (Charlie's Angels)'nden biri olan Lucy Liu'yu izleyeceğiz. Evet Watson'ı ilk defa bir kadın karakter oynuyor ve bu bile, bu bildik hikayenin uyarlamasına bir şans vermek için yeterli sayılabilir.

    Londra'da gözden düşmesinin ve rehabilitasyon sürecinin ardından Manhattan'a kaçan Sherlock, kendisini ayık tutması için babası tarafından görevlendirilen Dr. Watson ile yaşamaya başlar. Dr. Watson üç yıl önce kaybettiği bir hastasının ardından lisansını bırakmış ve kendini insanlara yardım etmeye adamıştır. Ancak Sherlock, Dr. Watson'ın en zorlu hastalarından biridir. Kendi rehabilitasyon yöntemini tasarlayıp, New York'ta polis danışmanı olarak görev yapmaya başlayan Sherlock'un dayanacak birine ihtiyacı olduğunda, o kişi Dr. Watson'dan başkası olmayacaktır.

    Elementary 3 Aralık Pazartesi 20.15'te FX'te başlıyor..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top