Hesabım
    Tv2'de Yeni Yayın Dönemi Başlıyor

    Yeni sezon yeni dizi ve filmlerle dolu..

    TV2 yeni sezona yeni yabancı dizilerin yanı sıra, bol gişeli yerli ve yabancı filmler, belgeseller, konser ve yarışma programlarıyla başlıyor.

    Yeni sezonda, Homeland 2. Sezon, American Horror Story: Asylum, Gossip Girl 5. Sezon, Pretty Little Liars 2. Sezon, The Killing (US) 2. Sezon, Lie To Me 2. Sezon, Entourage 5. Sezon ekrana gelecekken, iki de yeni dizi başlıyor. Olağan dışı suçlar ve suçlularla ilgili sıradışı polisiye dizi Cracked ve Starz'ın orijinal dizilerinden 1960'ların Miami'sinde geçen Magic City, Tv2'nin yenilerinden.

    Yeni yayın döneminde ekrana gelecek filmler arasındaysa; fenomen seri Alacakaranlık (Twilight), kült üçleme Ejderha Dövmeli Kız (Män som hatar kvinnor), Ateşle Oynayan Kız (Flickan som lekte med elden) ve Arı Kovanına Çomak Sokan Kız (Luftslottet som sprängdes), Hugo, Şampiyon (The Wrestler), The Box, Çığlık 4 (Scream 4) gibi yabancı filmler var.

    Yerli filmlerde ise başı Nuri Bilge Ceylan ve Semih Kaplanoğlu filmleri çekiyor. NBC altı filmiyle TV2 ekranında yer alırken, Kaplanoğlu da Yusuf Üçlemesi ile ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top