Hesabım
    Jon Hamm, Black Mirror’da Yer Alacak!

    Black Mirror, tarihinin en iddialı bölümüyle geliyor.

    Channel 4’da ekranlara gelen; her bölümde farklı oyuncularla, farklı konu ve karakterleri işleyen İngiliz antoloji serisi Black Mirror, tarihinin en iddialı bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Charlie Brooker imzalı Emmy ödüllü distopyanın bu seneki Noel özel bölümünde; Altın Küre ödüllü ünlü aktör Jon Hamm’ın yer alacağı açıklandı.

    Üstelik sürprizler bu kadarla sınırlı değil! Hamm’a Game of Thrones’da Talisa Maegyr olarak izlediğimiz, Sherlock ve Quantum of Solace’den hatırlanabilecek Oona Chaplin ile; Pi’nin Yaşamı (Life of Pi) ve Prometheus filmlerinin yıldızı Rafe Spall eşlik edecek. Üç karakterin Noel zamanı geçen iç içe geçmiş öyküsünü işleyecek bölüm, 90 dakika uzunluğunda olacak. Yapımcılar, şimdiye kadarki en heyecan verici bölümü izleyeceğimizi söylemekle yetinirken; dizinin hayranı olduğunu önceden de açıklamış olan Jon Hamm, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Daha önce de Black Mirror'ın “White Bear” isimli bölümünde imzası bulunan Carl Tibbetts tarafından yönetilecek bölümün çekimleri, gelecek hafta içinde İngiltere’de başlayacak. Kadronun ilk toplu fotoğrafını, aşağıda bulabilirsiniz…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top