Hesabım
    The Big Bang Theory’nin Annesi Hayatını Kaybetti

    Mrs. Wolowitz’i seslendiren Carol Ann Susi, kansere yenik düştü.

    Televizyonun en çok izlenen, bol ödüllü komedisi The Big Bang Theory; kadrosundan bir oyuncunun vefat haberiyle sarsıldı. Howard Wolowitz (Simon Helberg)’in annesi Mrs. Wolowitz’i dizide sesiyle hayat veren deneyimli aktris Carol Ann Susi, 62 yaşında hayata gözlerini yumdu. Oyuncunun kanserle olan savaşında yenik düştüğü açıklandı.

    Dizinin oyuncularından Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) ile Melissa Rauch (Bernadette); sosyal medya hesapları üzerinden üzüntülerini dile getirdiler ve onu çok özleyeceklerini söylediler. The Big Bang Theory’nin yapımcıları ise ortak bir açıklama yaparak ”Seyircinin hiç görmediği Mrs. Wolowitz karakteri dizinin sekiz sezonu boyunca bir tür gizem kazandı. Ancak Carol Ann’in inanılmaz yeteneği gizemli değil, apaçık ortadaydı.” dediler.

    The Big Bang Theory dışında Married with Children, ER, Six Feet Under, That '70s Show, Ugly Betty, Grey's Anatomy gibi sayısız dizide konuk oyuncu olarak yer alan Susi; Kediler ve Köpekler (Cats & Dogs) ile Hayatım Yalan (Just Go With It) filmlerinde de küçük rollerde gözükmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top