Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Simon Helberg
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist, Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Simon Maxwell Helberg

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 9 Aralık 1980
    Yaş 39
    19
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Annette
    Annette
    26 Kasım 2020
    Florence
    Florence
    22 Aralık 2016
    Aşk Vizesi
    Aşk Vizesi
    22 Mayıs 2015
    Ciddi Bir Adam
    Ciddi Bir Adam
    6 Ağustos 2010
    Ana Kuzusu
    Ana Kuzusu
    11 Nisan 2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    376 Fotoğraf

    Haber

    Game Of Thrones Oyuncuları Bölüm Başına Ne Kadar Kazanıyor?
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    24 Ağustos 2017 Perşembe
    The Big Bang Theory İki Sezon Onayı Birden Aldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    21 Mart 2017 Salı
    CBS’den güzel haber!
    Meryl Streep'li Florence Kulaklarınızın Pasını Silecek!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    23 Aralık 2016 Cuma
    Dünyanın en kötü şarkıcısının ilham verici gerçek hikayesine hazır olun!
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top