Hesabım
    John Travolta Hangi Diziye Katıldı?

    Aktör, savunma avukatı Robert Shapiro'yu canlandıracak.

    Beyazperdenin ünlü isimlerinden John Travolta, televizyon dünyasına el atıyor! İki Oscar adaylığı bulunan deneyimli aktör, fenomen dizi American Horror Story’nin kardeş projesi American Crime Story'ye katıldı. Savunma avukatı Robert Shapiro'yu canlandıracak aktör, aynı zamanda projenin yapımcılarından biri olacak. 10 bölümden oluşacak dizi, American Horror Story gibi FX’de ekranlara gelecek.

    Amerika tarihindeki ünlü suçları her sezon farklı konu ve karakterleri işleyerek sunacak American Crime Story; ilk olarak O. J. Simpson davasını işleyecek. “The People Vs. O.J. Simpson” ismini taşıyacak sezonda; Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson ve David Schwimmer gibi oyuncular da yer alacak. 90’lı yıllarda ülkeyi hayli meşgul etmiş davada, eski futbol yıldızı ve aktör Simpson; eski eşi Nicole Brown ile onun sevgilisi Ronald Goldman’ı öldürmekle suçlanmıştı.

    Jeffrey Toobin’in “The Run of His Life: The People v. OJ Simpson” isimli kitabını kaynak alacak diziyi, Altın Küre ödüllü senaristler Scott Alexander ve Larry Karaszewski kaleme alacak. İlk bölümü yaratıcı Ryan Murphy yönetecek, yapımcı kadrosunda bir kez daha Brad Falchuk yer alacak. Dizinin çekimlerine yakın zamanda, Los Angeles’da başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top