Hesabım
    Matt Bomer, American Horror Story 5. Sezon Kadrosunda!

    Yeni sezon kadrosu bir bir açıklanıyor.

    Her sezon farklı konu ve karakterleri işleyen korku antolojisi American Horror Story'nin, beşinci sezonda "Hotel" ismini taşıyacağını ve kadroda sansasyonel şarkıcı Lady Gaga'nın yer alacağını duyurmuştuk. Bol ödüllü FX dizisinin yeni sezon kadrosu açıklanmaya devam ediyor.

    Geçtiğimiz sene bir bölümlüğüne Freak Show'a konuk olan; Ryan Murphy ile daha önce Glee, The New Normal gibi dizilerde çalışmış ve The Normal Heart'daki performansıyla Altın Küre kazanmış Matt Bomer, American Horror Story: Hotel'de yer alacak. Birçok farklı dizide konuk olarak izlediğimiz, Glee'nin ikinci sezonundan da hatırlanabilecek aktör Cheyenne Jackson da kadroya katıldı. Hem Bomer'ın, hem de Jackson'ın nasıl karakterlere hayat vereceği bilinmiyor.

    Beşinci sezonda yer alması beklenmeyen Jessica Lange'in, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde bu söylentiyi onayladığını da belirtelim. Murphy'nin yeni projelerinde izleyeceğimiz Sarah Paulson (American Crime Story) ve Emma Roberts'ın (Scream Queens) da dönme ihtimali zayıf gözüküyor. Sonbaharda yayınlanacak American Horror Story: Hotel'in, prodüksiyon çalışmalarına yaz aylarında başlanacak. Kadroya yeni isimler katıldıkça, sizlere aktracağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top