Hesabım
    American Crime Story Kadrosu Genişliyor!

    Connie Britton da kadroya katıldı.

    American Horror Story dizisi ile büyük başarı yakalayan Ryan Murphy’nin, American Crime Story isimli yeni bir antoloji serisi için hazırlıklara başladığını haber yapmıştık. Amerika tarihindeki ünlü suçları ekranlara getirecek FX dizisinin; gerçek olaylardan yola çıkıp, her sezon farklı konu/karakterleri işleyeceği açıklanmıştı. O. J. Simpson davasını ele alacak  “The People Vs. O.J. Simpson” isimli ilk sezondan, yeni bir kadro haberi bizzat Murphy'den geldi.

    Ünlü yapımcı/yönetmen; daha önce American Horror Story'de birlikte çalıştığı ve performansıyla Emmy adaylığı kazanan Connie Britton'ın, yeni dizinin kadrosuna katıldığını açıkladı. Şu an devam eden Nashville dışında Friday Night Lights, 24 ve The West Wing gibi dizilerden hatırlanabilecek aktris; öldürülen Nicole Brown Simpson'ın en yakın arkadaşlarından olan, Los Angeles sosyetesinin renkli siması Faye Resnick'e hayat verecek.

    Kadroda Cuba Gooding Jr. (OJ Simpson), Sarah Paulson (Marcia Clark), John Travolta (Robert Shapiro), David Schwimmer (Robert Kardashian) ve Courtney B. Vance (Johnnie Cochran)'in yer alacağı daha önceden açıklanmıştı. Jeffrey Toobin’in kitabını kaynak alacak diziyi, Altın Küre ödüllü senaristler Scott Alexander ve Larry Karaszewski kaleme alacak. İlk bölümü yaratıcı Ryan Murphy yönetecek, yapımcı kadrosunda Brad Falchuk’un yanı sıra John Travolta da yer alacak.

    10 bölümden oluşacak yapım, kardeş dizisi gibi FX’de ekranlara gelecek. 90’lı yıllarda ülkeyi hayli meşgul etmiş davada, eski futbol yıldızı ve aktör Simpson; eski eşi Nicole Brown ile onun sevgilisi Ronald Goldman’ı öldürmekle suçlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top