Hesabım
    PETA'dan CBS'in Yeni Dizisi Zoo'ya Büyük Tepki!

    Hayvan hakları savunucuları diziyi prostesto ediyor!

    Bu yazın ilk iptali CBS'ten mi geliyor?

    Dünyaca ünlü hayvan hakları savunucuları organizasyonu PETA, CBS'in bugün prömiyerini yapacak Zoo isimli dizisine karşı savaş açmış durumda.

    James Patterson'ın aynı adlı çok satan romanından TV'ye uyarlanan Zoo, artan vahşi hayvan saldırılarını konu alıyor. Dizide, bu saldırılar yıllarca doğanın düzenini alt üst eden insanoğluna karşı bir başkaldırı gibi anlatılıyor.

    PETA'nın diziyi protesto etmesinin sebebiyse, Zoo'da izlediğimiz/izleyeceğimiz hayvanların gerçek olması... Fragmanda izlerken bile yürekleri ağza getiren vahşi hayvanlar dizi için bilgisayar efektiyle yaratılmadılar. Aksine, eğitimcileriyle birlikte oyuncuların yanındalar ve performans gösteriyorlar. PETA'ya göre bu durum hayvan haklarına karşı. Çünkü dizide kullanılan hayvanlar özellikle vahşi doğaya ait canlılar ve onları set ortamında bir şekilde rol yapmaya zorlamak acımasızca.

    Dizinin başrol oyuncusu James Wolk ve yapımcı Scott Rosenberg, hayvanların eğiticimleriyle birlikte sette bulunduğunun, gerçek hayvanlarla çalışmanın oyuncu için de inanılmaz bir deneyim olduğunun ve kesinlikle hayvanlara zor kullanılmadığının altını çizdiler.

    PETA ise, bu cümlelerle ikna olacak gibi görünmüyor... Sonucu göreceğiz...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top