Hesabım
    Lady Gaga Otel'e Giriş Yapıyor!

    American Horror Story: Hotel'den promo yayınlandı!

    Ryan Murphy'nin meşhur korku antolojisi American Horror Story, 5. sezonuyla oldukça iddialı geri dönecek gibi duruyor.

    Ekim'de FX ekranlarındaki yerini alacak olan dizinin kadrosunda ise yok yok! Matt BomerLady GagaCheyenne JacksonWes BentleyChloë SevignynSarah PaulsonEvan PetersKathy BatesFinn Wittrock gibi isimlerin yer alacağı sezonun tek eksiği Jessica Lange olacak. Usta oyuncu, 5. sezonda yer almayacağını, AHS macerasını sonlandırdığını açıklamıştı...

    Dizi hakkında pek ser verip sır vermeyen Murphy, Comic Con'un hatrına kısa bir promo videosu paylaştı. Videoda, kötü karakterlerden birini oynacak Lady Gaga yer alıyor. 

    Ryan Murphy ayrıca, dizinin bu sezonunda yer alacak kimi karakterlerinin isimlerini açıkladı. Bu açıklamaya göre, Angela Bassett "Carbona" karakterini, Matt Bomer "Donovan" karakterini, Evan Peters "Mr. March" karakterini, Sarah Paulson "Hypodermic Sally" karakterini ve Kathy Bates "Iris" karakterini canlandıracak.

    Bu arada, bundan yaklaşık 3 ay evvel, birçok internet sitesinde, AHS: Hotel'in oyuncu kadrosunun ve karakter isimlerinin sızdığı yazılmıştı. ColliderIbitimes gibi çok bilinen sitelerin de "tahmini veya hayali" olarak yazdığı ve bizim de sitemizde "söylenti" olarak geçtiğimiz karakter isimleriyle, Murphy'nin yeni açıkladığı karakter isimleri birbirini tutmamaktadır. Dolayısıyla, karakter isimleri adı altındaki eski haberlerin kesin olarak hatalı olduğu belli olmuştur. Böylece yeni sezon için ismi geçen Alexander Skarsgard söylentisinin de yalan olduğu ortaya çıkmış oldu. Şimdilik, AHS: Hotel hakkında ilk ağızdan öğrenilenler yukarıda sayılan 5 karakterin isimleridir, bilginize. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top