Hesabım
    The Walking Dead’den Alternatif Açılış!

    Hangisini tercih ederdiniz?

    Dikkat! Bu yazı The Walking Dead’in yedinci sezonu hakkında ciddi sürpriz bozan içermektedir. Henüz bölümü izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederiz.

    The Walking Dead, yedinci sezon açılışı ile birlikte hem televizyonu hem de interneti ele geçirmeyi başardı. Altıncı sezon finalini kadroya yeni katılan Negan’ın gücünü ortaya koymak için sevdiğimiz karakterlerden birini öldüreceğini bilerek bitirmiştik. Kimin öldürüleceği sorusunun cevabını geçtiğimiz günlerde aldık. Artık The Walking Dead’de Glenn ve Abraham yok. Glenn ve Abraham’ın öldürüldüğü sahnedeki şiddetin dozu eleştirilirken, dizi konuyu başka bir boyuta taşıdı. Sezon açılışından Maggie’nin öldürüldüğü alternatif bir sahne yayınlandı. Sızan videoda Glenn’in bu sefer ölmekten beter hale geldiğini görüyoruz. Kanal, videonun nasıl sızdığı ya da daha fazla alternatifin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında açıklama yapmadı.

    Meşhur sahneyle ilgili konuşan Jeffrey Dean Morgan, “Bütün bölümün çekimi oldukça zorluydu. Bir noktada herkese Lucille ile vurmak zorunda kaldım. Herkesi o şekilde görmek zorlayıcıydı.” dedi.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top