Hesabım
    Taboo Ne Zaman Başlıyor?

    Tom Hardy'nin dizisi için yayın tarihi açıklandı..

    Başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı ve yaratıcı yazarlığını da babası Chips Hardy ve Steven Knight ile üstlendiği mini dizi Taboo için FX tarafından yayın tarihi açıklandı.1800'lü yılları kendine set edinen Taboo ilk bölümüyle 10 Ocak'ta yayınlanacak.

    Tom Hardy'nin yanı sıra  Jonathan Pryce, Oona Chaplin, Stephen Graham, Michael Kelly, Jessie Buckley, David Hayman, Tom Hollander, Jason Watkins, Franka Potente, Jefferson Hall, Ed Hogg, Leo Bill, Christopher Fairbank, Richard Dixon, Mark Gatiss, Nicholas Woodeson, Lucian Msamati, ve Robert Parker'ın yer aldıkları dizi, uzun zamandır öldüğü sanılan James Keziah Delaney isimli adamın Afrika'dan Londra'ya dönüşü ve babasının miras olarak bıraktığı işleri devralıp kendine yeni bir hayat kurmasını konu alıyor. Elbette James'in babasından kalan bu mirasın tadını çıkarması kolay olmayacak ve karşısına komplo teorileri, cinayetler, ihanetler ve karanlık bir aile sırrı çıkacaktır.

    Taboo'nun yönetmenliğini Kristoffer Nyholm ve Anders Engström üstlenirken, Steven Knight ve Tom Hardy de, Peaky Blinders ve Locke'ın ardından 3. kez işbirliği yapıyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top