Hesabım
    Tom Hardy
    Görev Oyuncu , Yapımcı , İdari yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Edward Thomas Hardy

    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 15 Eylül 1977 (Hammersmith, Londra, Birleşik Krallık)
    Yaş
    46
    23
    yıllık kariyer
    72
    film ve dizi

    Biyografi

    15 Eylül 1977 İngiltere doğumlu oyuncunun gerçek adı Edward Thomas Hardy'dir. Annesi ressam ve babası yazardır. Tiyatro hayatına erken yaşlarda atılan Tom ,Richmond Dram Okulu'nda ve Tower House School'da okudu. 21 yaşına geldiğinde “Find Me A Supermodel” adlı yarışmayı kazandı.Tiyatroyla ilgilendiği sıralarda “Kardeşler Takımı”nda oynadıktan sonra tiyatroyu bırakıp sinema sektörüne yöneldi. 2010 yılına gelindiğinde Inception filmiyle büyük bir başarı yakalayan Tom Hardy BAFTA’nın yükselen yıldız ödülünün sahibi oldu. Ardından The Dark Knight Rises ile bir çok ödüle aday gösterilmiştir.Film kariyerinin yanında televizyon karakteri de olan Tom Hardy Kardeşler Takımı,Colditz,Gideon’s Daugter gibi yapımlarda rol almıştır. Bir çok ödülü bulunan başarılı oyuncunun bir oğlu ve iki eşi vardır.
    Efsane - Orijinal Fragman

    Filmografi

    Taboo
    Taboo
    Vizyon tarihi belirsiz
    Venom: The Last Dance
    Venom: The Last Dance
    25 Ekim 2024
    Havoc
    Havoc
    Vizyon tarihi belirsiz
    Motorcular
    Motorcular
    21 Haziran 2024
    Great Expectations
    Great Expectations
    28 Haziran 2023
    Venom: Zehirli Öfke 2
    Venom: Zehirli Öfke 2
    15 Ekim 2021
    The Things They Carried
    The Things They Carried
    Vizyon tarihi belirsiz
    Capone
    Capone
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    "Venom 3" Beklenenden Daha Geç Vizyona Girecek
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Tom Hardy, Kelly Marcel'in yönettiği filmle Venom rolüne geri dönüyor.
    9 Kasım 2023 Perşembe
    Tom Hardy ve Austin Butler Liderliğindeki "The Bikeriders" Süresiz Olarak Ertelendi
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Jeff Nichols'ın motosiklet çetesi filmi belirsiz bir tarihe ertelendi.
    18 Ekim 2023 Çarşamba
    Yorumlar
    • Umut A.
      Şu anda yasayayan oyuncuların en iyisi. Günümüzün marlon brandosu. Bir erkek olarak olmak istedigim tek kisi diyebilirim. Karizma diye birşey var ve bu adamda ete kemiğe bürünmüş hali.
    • rani H.
      böyle adamların yıldızının yeni yeni parlamasına çok üzülüyorum.çünkü çok ama çok yetenekli, oyunculuğun gerçekten hakkını veren adam. belki gereksiz bir karşılaştırma olacak ama şuan oscar alan leonardo di caprio dan eksiği yok hatta fazlası var.tom hardy rolleri için şekilden şekile girmekten hiç çekinmiyor.adam filmleri için bir kilo alıyor bir kilo veriyor. oynadığı kötü karakterlere bile sempati duymamıza neden oluyor.bunu yapabilen nadir insanlardan(diğeri de benim için tom hiddleston'dır) özellikle bu sene en azından the revenant daki rolü için en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını almalıydı yine hakkı yendi adamın.işte buna çok üzüldüm. bazı oyuncular vardır, hiçbirşey yapmasın film boyunca sadece bir köşede dikilsin yine izletip kendine hayran bırakır sadece duruşu yeter.işte tom hardy de öyle bir oyuncu. yakın zamanda inşallah senin de elinde oscar görürüz
    • Yusuf Emre
      Tartışmasız en iyi oyunculuk yapan sayılı adamlardan inception, the warrior, kara şövalye, kirli para, this is means war, band of brothers bir çok filmini izledim daha kariyeri yeni yeni başlıyor harika bir oyuncu önü açık mad max performansı en efsanesiydi kesinlikle inanılmaz bir oyuncu
    • deckard76
      Kara Şövalye Yükseliyor filminin en başarılı aktörü.Bane rolünde muhteşem öte bir kötü olmuş.Inception filminin de en başarılı oyuncusuydu.Çok iyi bir aktör.Hollywoodda çok daha iyi yerlere gelecek.
    Back to Top