Hesabım
    Yeni Netflix Dizisi "Ozark" Fragmanı İlk Kez Beyazperde'de!

    Merakla beklenen diziden ilk görüntüler!

    Netflix şu sıralar ülkemizde adeta fırtınalar estiriyor. Kitlesini giderek artıran platformun merakla beklenen dizilerinden "Ozark"tan ilk fragman ilk kez beyazperde.com aracılığı ile meraklılarıyla buluşuyor!

    Ünlü oyuncu Jason Bateman'ın hem yürütücü yapımcı hem de yönetmen olarak yer aldığı projenin baş kahramanı Marty Byrde rolünü de Bateman üstleniyor. Başrolde ünlü oyuncuya Marty'nin eşi Wendy rolü ile Akademi adayı oyuncu Laura Linney eşlik ediyor.

    Byrdes çifti ve ergenlik çağındaki çocukları Charlotte ve Jonah, her anlamıyla sıradan bir hayat sürmekte olan sıradan bir Amerikan ailesidir. Sıradanlıklarını bozan tek bir durum vardır; Marty'nin işi. Chicago'da finans danışmanlığı yapan Marty, aynı zamanda Meksika'daki en büyük uyuşturucu kartelinin, en iyi para aklama aracı olarak da çalışmaktadır. İşler ters gittiğinde, Marty ailesini Chicago'nun gökdelenlerinden uzağa taşımalı ve Missouri'nin Ozark olarak bilinen Lazy Lake bölgesine taşınmalıdır.

    Kadrosunda Esai MoralesJulia GarnerMarc MenchacaJason Butler Harner ve Harris Yulin'i de barındıran dizi kapitalizmi, aile ilişkilerini ve hayatta kalma çabasını bu sıradışı Amerikalıların gözünden irdeliyor.

    Merakla beklenen dizi 21 Temmuz'da dünya çapında yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top