Hesabım
    Marvel’s Inhumans'dan İlk Fragman Geldi!

    Serinin ilk bölümü 1 Eylül'de Amerika'da sinema salonlarına uğrayacak!

    ABC ve Marvel ortaklığının meyvesi Marvel’s Inhumans’dan ilk fragman geldi!

    Black Bolt, Medusa ve Royal Family’yi konu edinen dizinin yaklaşık 80 dakikadan oluşan ilk iki bölümünün 1 Eylül’de belirli sinemalarda IMAX olarak gösterileceği daha önce açıklanmıştı. Yapım, 29 Eylül’den itibaren özel bölümüyle televizyonda yayın hayatına devam edecek.

    Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosundan yakından tanıdığımız birçok oyuncu var. Black Bolt, Hell on Wheels’tan tanıdığımız Anson Mount tarafından canlandırılacak. Black Bolt’un eşi Medusa, Graceland’dan tanıdığımız Serinda Swan, onun kuzeni Karnak, Lost’tan tanıdığımız Ken Leung tarafından ekranlara taşınacak. Bu kadroya Maximuz rolüyle Game Of Thrones’tan Iwan Rheon, Gorgon rolüyle Eme Ikwuakor, Crystal rolüyle Isabelle Cornish eşlik edecek. 

    Serinin sıkı hayranları şimdiden IMAX performansı ile sinemada ilk bölümü izleyebilmek için yarışa girmiş durumda. ABC’de 29 Eylül’de başlayacak olan serinin sürpriz bozanları çok olacağa benziyor. Marvel’ın en büyük başarılarından ya da başarısızlıklarından biri olacak serinin kesin bir özelliği var. Iwan Rheon Maximus rolünde geçirdiği her saniyede Game of Thrones’daki karanlık Ramsay Bolton rolü ile aklımızda olacak...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top