Hesabım
    'American Horror Story' Las Vegas Saldırısının Ardından Değişikliğe Gitti

    Katliam yankı bulmaya devam ediyor

    FX

    58 kişinin hayatını kaybettiği, 200'den fazla insanın yaralandığı Las Vegas saldırısı televizyon sektörünü de derinden etkiledi. Birçok şovun içerikte yaptığı değişikliklerin ve Marvel's The Punisher'ın Comic Con'dan çekilmesinin ardından FX'in korku antolojisi American Horror Story: Cult da bu hafta yayınlanacak bölümde düzenlemeye gitti.

    Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, hafta sonu yaptığı açıklamada kurbanların anısına saygı duyduklarını ve bu yüzden dizinin Salı günü yayınlanacak bölümündeki geniş bir kalabalığa ateş açılan sahneyi yeniden düzenlediklerini açıkladı. Sahnenin bu haliyle daha az grafik şiddet içerdiğini söyleyen Murphy, bu bölümün çekimlerinin Eylül ayında gerçekleştirildiğini özellikle not düştü.

    FX de dün yaptığı açıklamada bahsi geçen bölüm üzerinde önemli düzenlemeler yapıldığını ancak bölümün düzenlenmemiş versiyonunun daha sonra VOD ve online platformlar üzerinden yayınlanacağını duyurdu.

    American Horror Story, Sarah Paulson ve Evan Peters'ın başrollerde yer aldığı yedinci sezonunda Peters'ın canlandırdığı karakterin liderlik ettiği bir kültün büyüme hikayesini ele alıyor. Peters sezon boyunca Charles Manson'dan David Koresh'e gerçek hayattan uyarlanan beş farklı kült liderini canlandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top