Hesabım
    House of Cards Taciz İddialarının Ardından Sona Eriyor

    Netflix açıkladı

    Geçtiğimiz gün, Star Trek: Discovery’de rol alan aktör Anthony Rapp 14 yaşındayken ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin tacizine uğradığını açıklamıştı. Röportajın ardından Spacey bir metin yayınlayarak olayı hatırlamadığını ancak Rapp’in açıklamaları sonrasında dehşete kapıldığını ve özür dilediğini söylemişti.

    Deadline’nın haberine göre haberlerin gündeme oturmasının 12 saat ardından Netflix, Spacey’nin başrolde yer aldığı House of Cards’ı iptal etmeye karar verdi. Buna göre dizi 2018'de yayınlanacak altıncı sezonunun ardından ekranlara veda edecek.​ Netflix ve yapımcı şirket Media Rights Capital, oyuncuları ve teknik ekibi telefonla arayarak iptal kararıyla ilgili bilgilendirdi.

    Media Rights Capital ve Netflix yaptıkları ortak basın açıklamasında Kevin Spacey ile ilgili haberlerden endişe duyduklarını ve iki şirketten de yapımcıların, çekimlerin yapıldığı Baltimore’a giderek oyuncularla ve teknik ekiple buluştuklarını belirttiler. Ayrıca o esnada Spacey’nin sette bulunmadığını da vurguladılar. 

    Deadline ayrıca Spacey’nin başrolünde yer alacağı Netflix filmi Gore için de her an bir iptal kararının gelebileceğini yazdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top