Hesabım
    ‘The Romanoffs’ İddialı Geliyor

    Diane Lane oyuncu kadrosuna eklendi

    Mad Men'in 9 kez Emmy ödülüne layık görülen yaratıcısı ve senaristi Matthew Weiner'in imzasını taşıyan Amazon dizisi The Romanoffs için hazırlıklar sürüyor. Şubat'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizi, iddialı oyuncu kadrosuna, ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Diane Lane'i de dahil etti.

    The Romanoffs konu olarak, 1613-1917 yılları arasında Rusya'yı yöneten The Romanov hanedanlığının günümüzde yaşayan üyelerini takip edecek. Dizinin her bölümü, Romanov neslinden geldiğine inanan karakterlerin, birbirinden bağımsız hikayelerini ele alacak.

    Bir saatlik sekiz bölümden oluşacak serinin başlıca rollerinde Christina Hendricks, John Slattery, Isabelle Huppert, Corey Stoll, Andrew Rannells, Paul Reiser ve Amanda Peet var. Tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda bulunan Weiner, yürütücü yapımcı ve senarist olarak da görev alıyor. Semi Chellas senarist ve yürütücü yapımcı olarak Weiner'e eşlik ediyor.

    Sinema ağırlıklı bir kariyer inşa eden Diane Lane'in filmografisinde Man of SteelBatman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League gibi yapımlar öne çıkıyor. Başarılı aktrisin 2002'de Unfaithful filmiyle Oscar'a aday gösterildiğini de not düşelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top