Filmleri oyla!
Beyazperdem
    John Slattery
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
    Gerçek adı:

    John M. Slattery Jr.

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 13 Ağustos 1962
    Yaş 57
    31
    yıllık kariyer
    42
    film ve dizi

    Filmografi

    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame
    26 Nisan 2019
    Churchill
    Churchill
    28 Temmuz 2017
    Ant-Man
    Ant-Man
    17 Temmuz 2015
    Ayı Teddy 2
    Ayı Teddy 2
    10 Temmuz 2015
    Spotlight
    Spotlight
    29 Ocak 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Sanatçının film ve dizilerinden videolar

    God's Pocket (Orijinal Fragman) 2:22

    Fotoğraflar

    46 Fotoğraf

    Haber

    Cate Blanchett'li Mrs. America'dan Fragman Yayında
    HABERLER - TV Kanalları
    10 Ocak 2020 Cuma
    ‘Mrs. America’nın Başrolüne Sarah Paulson Dahil 11 Yeni İsim!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    15 Mayıs 2019 Çarşamba
    ‘Mrs. America’nın ana oyuncu kadrosuna Sarah Paulson dahil 11 yeni isim eklendi
    Wet Hot American Summer: First Day of Camp'ten Yeni Fragman!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    24 Haziran 2015 Çarşamba
    Hayallerinizin yazı belki de çok yakınınızda...
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top