Hesabım
    Black Mirror'ın Dördüncü Sezonundan İkinci Fragman!

    Yeni sezonun Crocodile bölümünden de afiş ve fragman geldi

    Teknolojinin modern toplum üzerinde yarattığı kabusları ele alan Netflix dizisi Black Mirror’ın dördüncü sezonundaki Crocodile bölümünden afiş ve fragman paylaşıldı. Yeni sezonun taptaze görüntüleri, geçtiğimiz gün ilk bölüm Arkangel’den yayınlanan fragmanla görücüye çıkmıştı.

    Sezonun üçüncü bölümü olan Crocodile’ın afişi, dizinin Twitter hesabından “Memories can be subjective” (Hatıralar öznel olabilir) başlığıyla paylaşıldı. İlgi çekici fragman da Kiran Sonia Sawar’ın canlandırdığı karakterin ağzından da dökülen bu cümleyle açılışını yapıyor ve devam ediyor: “tam olarak kararlı olmayabilirler ve genelde duygusaldırlar”. Ardından Sawar’ı, kazayı tam olarak göremediğini söyleyen Andrew Gower’ın karakteriyle konuşurken görüyoruz. Sonrasında ise Sawar, hatıralara erişmeyi sağlayan gizemli bir makineyi çalıştırıyor.

    Crocodile’ın yönetmen koltuğunda Lawless, The Road ve The Proposition filmleriyle tanınan Avustralyalı yönetmen John Hillcoat var. Bölümün oyuncu kadrosunda ise Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar ve Anthony Welsh başı çekiyor. Black Mirror’ın prömiyer tarihiyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top