Hesabım
    Kevin Zegers “Fear The Walking Dead”in Kadrosuna Eklendi

    Dördüncü sezonun oyuncu kadrosu genişliyor

    AMC’nin korku serisi Fear the Walking Dead’in oyuncu kadrosu, yeni eklenen Kevin Zegers’la birlikte şekillenmeye devam ediyor.

    Ekranda Gossip Girl, Broadchurch, Gracepoint ve Notorious gibi yapımlardan tanıdığımız Zegers’ın Fear the Walking Dead’deki karakterinin ayrıntıları henüz paylaşılmadı.

    Popüler zombi dizisinin yeni sezonunda Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo ve Danay Garcia eski rollerine devam ederken Garret Dillahunt, Jenna Elfman ve Maggie Grace dördüncü sezona yeni eklenen isimler oldu. Morgan karakteriyle fanların beğenisini kazanan Lennie James ise geçtiğimiz günlerde, iki diziyi birleştirmek üzere The Walking Dead’den Fear the Walking Dead’e transfer olmuştu.

    Hayranların açıklandığı günden beri merakla beklediği ortak bölümde, The Walking Dead ve spinoff dizisi Fear the Walking Dead’in yolları, Lennie James’in karakterinin iki dizi arasında köprü oluşturması sayesinde kesişecek. Lennie James'in yakın zamanda Fear the Walking Dead’in Teksas’taki çekimlerine dahil olmuştu.

    Fear the Walking Dead’in yürütücü yapımcılığını showrunner’lar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ile Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero ve David Alpert üstleniyor.

    2018’in ortalarında prömiyer yapması planlanan AMC dizisinin çekimleri yeni lokasyon Teksas’ta gerçekleşiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top