Hesabım
    ‘Pose’ FX Ekranlarında Yayınlanacak

    Ryan Murphy’nin dans dizisinin FX’te izleyici karşısına çıkacağı resmi olarak açıklandı

    FX, Ryan Murphy im​​zalı dans ve müzikal dizisi Pose için ilk sezon siparişini verdi. 1980’li yıllarda LGBT dansçı topluluklarının dünyasında geçen dizi dönemin Amerikasındaki toplum yapısını ve dans kültürünü işleyecek.

    Pose’un başlıca rollerinde James Van Der Beek (Dawson’s Creek), Billy Porter (Broadway’s Kinky Boots), Kate Mara (House of Cards) ve Evan Peters (American Horror Story) gibi ünlü yüzler var. Dizide rol alacağı açıklanan Tatiana Maslany’nin ise prodüksiyondan ayrıldığı açıklandı. Maslany’nin canlandıracağı modern dans eğitmeni karakter ise 50 yaşındaki Afro Amerikan bir kadın olarak baştan çizildi ve rol The Leftovers’tan hatırladığımız Charlayne Woodard’ın oldu.

    Dizinin yaratıcı tarafında Murphy ile birlikte Brad Falchuk ve Steven Canals’in de imzası var. Yürütücü yapımcı olarak da görev alan Canals ve Falchuk’a Nina Jacobson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh ve Brad Simpson eşlik ediyor.

    Ryan Murphy diziyi kimlik, aile ve saygı kavramları üzerine, fark yaratan bir yapım olarak tanımlarken FX ile Amerikan televizyonlarındaki en çok trans oyuncuya sahip diziyi yapıyor olmaktan gurur duyduğunu söyledi. İlk sezonunda 50’den fazla LGBTQ oyuncuya yer veren dizi Amerikan televizyonlarında bir rekora imza atıyor.

    Pose’un yapımı Şubat ayında New York’ta başlıyor. Sekiz bölümden oluşan ilk sezonun, 2018’in yaz aylarında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top