Hesabım
    The Chi İkinci Sezon Onayını Aldı

    Showtime dizisinin showrunner koltuğunda da değişikliğe gidiliyor

    7 Ocak’ta ilk bölümüyle Showtime ekranlarına gelen ve kısa zamanda kanalın en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran The Chi, ikinci sezonuyla ekran yolculuğuna devam edecek.

    Komedi serisi Master of None’nın oyuncu ve senaristlerinden Lena Waithe’nin yarattığı The Chi, yeni sezonunda showrunner değişikliğine gidiyor. Dizinin yürütücü yapımcı ve showrunner koltuğu Empire ve Hannibal gibi başarılı yapımlarda imzası bulunan Ayanna Floyd Davis’e devredildi.

    Fox 21 Television stüdyolarının yapımını üstlendiği dizi için prodüksiyon çalışmaları yılın sonlarına doğru başlayacak.

    7 Ocak’ta prömiyer yapan The Chi, haftalık ortalama dört milyon izleyiciye ulaşarak Showtime’ın en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu.

    Chicago’nun küçük bir mahallesinde yaşayan bir grup gencin büyüme öyküsünü takip eden dizi, ilk sezonunda Jason Mitchell, Jacob Latimore, Ntare Guma Mbaho Mwine, Alex Hibbert, Yolonda Ross, Armando Riesco ve Tiffany Boone gibi oyunculara ev sahipliği yaptı. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Waithe’nin yanı sıra Common, Elwood Reid, Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Derek Dudley ve Shelby Stone görev yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top