Hesabım
    Natalie Portman Stranger Things Parodisinde Eleven’ı Canlandırdı

    Ünlü aktris SNL’e dikkat çekici bir performansla geri döndü

    NBC

    Netflix’in en popüler içeriklerinden Stranger Things, hafta sonu yayınlanan Saturday Night Live şovunda kendine bir kez daha yer buldu. Oscar ödüllü Natalie Portman’ın konuk olduğu şovda başarılı aktris, dizinin sevilen karakteri Eleven rolünde izleyici karşısına çıktı.

    Telekinetik güçleri sayesinde nesneleri hareket ettirebilen Eleven, ikinci sezonun yedinci bölümünde ablası ve onun arkadaşlarından oluşan bir toplulukla tanışmıştı. Eleven’ı dış görünüm ve imaj olarak da değiştiren bu buluşma, Eleven’ın kendisi gibi özel güçlere sahip insanların var olduğunu keşfetmesini sağlamıştı. Eleven karakterinin kişisel yolculuğu ve gücünü kullanma becerisini ilerletme anlamında bir kırılma noktası oluşturan bu bölüm, hayranların büyük bir kısmı tarafından fazlaca eleştirilmişti. Serinin yaratıcıları Duffer Kardeşler ise Millie Bobby Brown’ın canlandırdığı karakterin gelişimi için bu bölümü yapmanın kaçınılmaz olduğunu dile getirmişti.

    SNL oyuncuları dizinin The Lost Sister adını taşıyan bu bölümü üzerine kurdukları parodiyi Stranger Things 3 adıyla ekrana taşıdı.

    SNL skecinde Natalie Portman’ın canlandırdığı Eleven, onun gibi telekinetik güçlere sahip insanlarla tanışıyor. Tıpkı Eleven’ın güç kullanımının ardından burnunun kanaması gibi diğer karakterlerin de kimisi kusuyor kimisi iki gün komada kalması gerekiyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top