Hesabım
    Marvel's Jessica Jones’un 2. Sezon Fragmanı ve Afişi Geldi

    Ekranın en güçlü kadın karakterlerinden Jones, Kadınlar Günü’nde geri dönüyor

    New Yorklu de​​dektif Jessica Jones’un maceralarını ele alan Marvel’s Jessica Jones, 8 Mart’taki ikinci sezon prömiyeri için gün sayarken diziden ilgi çekici bir fragman yayınlandı.

    Dünya Kadınlar Günü’nde Netflix platformunda yayınlanacak olan ikinci sezon, Jessica Jones’un yeni bir sayfa açma mücadelesini takip edecek. Krysten Ritter’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu, Jessica Jones’un işkenceci Kilgrave’i öldürmesinden sonra başlıyor. Hayatını toparlamaya karar veren Jessica için bu pek mümkün olmayacak. Zira yeni atıldığı dava, geçmişin derinliklerine inip kendisini sorgulamasına neden olacak.

    Marvel’s Jessica Jones’un başrolündeki Krysten Ritter’a Trish Walker rolünde Rachael Taylor, Jeri Hogarth rolünde Carrie-Anne Moss ve Malcolm Ducasse rolünde Eka Darville eşlik ediyor. Janet McTeer ve J.R. Ramirez ise bu sezonda kadroya yeni eklenen isimler arasında yer alıyor.

    Netflix'te gösterime girmeye hazırlanan dizinin yürütücü yapımcığını Melissa Rosenberg, Raelle Tucker, Jim Chory ve aynı zamanda Marvel'ın Televizyon Şefi pozisyonunda bulunan Jeph Loeb üstleniyor. Marvel’s Jessica Jones’un ikinci sezonu da 13 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top