Hesabım
    ‘Grace and Frankie’ 5. Sezon Onayını Kaptı

    Netflix dizisinin yeni sezonuna RuPaul konuk oluyor

    Grace and Frankie, Netflix’te dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıktıktan bir ay sonra, beşinci sezon onayını almayı da başardı.

    Jane Fonda ve Lily Tomlin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezon prodüksiyonu geçtiğimiz haftalarda başladı. Prodüksiyon Skydance Television’ın imzasını taşıyor.

    Netflix’in sevilen komedisi Grace and Frankie yeni sezonunda yeni bir karaktere de ev sahipliği yapacak. RuPaul’un canlandırdığı Benjamin Le Day karakteri Grace ve Frankie’nin yeni düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

    Grace and Frankie, kocalarının eşcinsel olduğunu ve birlikte olduklarını öğrenen Grace ve Frankie’nin eğlenceli hikayesini ele alıyor. Biraz da mecburiyetten yakın arkadaş olan ikili, birlikte geleceğin getirdikleriyle yüzleşir. Eski kocaları ve çocuklarıyla birlikte ise aile olmanın gerçek anlamını keşfederler.

    Dizinin başrollerindeki Fonda ve Tomlin’e Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, June Diane Raphael, Ethan Embry ve Baron Vaughn eşlik ediyor.

    Marta Kauffman ve Howard J. Morris’in imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcı koltuğunda Kauffman ve Morris’in yanında Paula Weinstein, John Hoffman, Billy Finnegan, Robbie Tollin, Jane Fonda, Lily Tomlin, David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top