Hesabım
    Roswell: Nathan Parsons ve Dört İsim Daha Kadroya Eklendi

    CW uyarlamasının kadrosu tamamlanıyor

    Geçtiğimiz ay Jeanine Mason’ın başrolüne getirildiği CW dizisi Roswell, kadrosuna beş yeni ismi daha kattı. Nathan Parsons (True Blood), Lily Cowles (BrainDead), Michael Vlamis (New Girl), Tyler Blackburn (Pretty Little Liars) ve Heather Hemmens (If Loving You Is Wrong) dizinin başlıca rollerinde yerlerine alacak.

    Roswell High isimli kült roman serisinden uyarlanan dizinin hikayesi, biyomedikal alanında araştırmacı olarak çalışan genç Liz Ortecho’nun memleketine geri dönmek zorunda kalmasıyla başlıyor. Liz, kayıtdışı göçmen olan bir ailenin kızıdır ve doğup büyüdüğü kasaba Roswell’e, ailesinin yanına dönmek zorunda kalır. Liz, bir gün, şimdilerde polis olan lise aşkıyla karşılaşır ve sonrasında onunla ilgili şok edici bir gerçeği keşfeder: Eski aşkı, dünyada sıkışıp kalmış, süper güçlere sahip bir uzaylıdır...

    Nathan Parsons hikayede, yıllardır güçlerini gizleyen uzaylı polis memuru Max karakterine hayat verecek. Lily Cowles, küçük kasaba hayatından sıkılmış Isobel; Michael Vlamis Dünya’dan kaçmanın yollarını arayan Michael; Tyler Blackburn Orta Doğu’dan döndükten sonra travmalarıyla yüzleşen asker Alex Manes; Heather Hemmens ise başkarakter Liz’in en yakın arkadaşı Maria rolünde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top