Hesabım
    Nick Offerman ‘Good Omens’ Kadrosuna Katıldı

    Amazon dizisine yıldız isimler eklenmeye devam ediyor

    Amazon imzalı Good Omens uyarlaması, kadrosuna ünlü aktör Nick Offerman’ı da ekledi. Offerman, başrollerdeki Michael Sheen, David Tennant ve John Hamm gibi yıldız isimlerin yanına eklendi.

    Parks and Recreation gibi komedi türündeki yapımlarla tanıdığımız Offerman, hikayede Amerikan Kültür Ataşesi Thaddeus J. Dowling karakterine hayat verecek. Dowling aynı zamanda Warlock Dowling’in, diğer adıyla The Antichrist’ın babası. Dizide melek Aziraphale rolünde Michael Sheen’i şeytan Crowley karakterinde ise David Tennant'ı izleyeceğiz.

    Usta yazarlar Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın ünlü eserinden uyarlanan dizi altı bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. BBC Studios imzasıyla yapımı gerçekleşen Good Omens’ın 2019’da Amazon Prime Video platformunda izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Dizinin çekimleri Birleşik Krallık ve Güney Afrika’da devam ediyor.

    Korku, mizah, fantastik ve dram öğelerini bir araya getiren yapım, kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasviri sunacak. Good Omens’ın oyuncu kadrosunda Jack Whitehall, Michael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi ve Miranda Richardson gibi isimler boy gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top