Hesabım
    George Clooney’nin Yeni Dizisi Başrolünü Buldu!

    Christopher Abbott, dizide George Clooney’e eşlik edecek.

    George Clooney’nin yeni dizisi “Catch-22” kadrosunu genişletmeye başladı. Şimdiye kadar hakkında fazla bir bilgi açıklanmayan dizinin kadrosuna, Christopher Abbott’ın başrol olarak dahil olduğu açıklandı.

    Altı bölümden oluşacak mini dizi “Catch-22”, İkinci Dünya Savaşı’nda İtalya’da, orduda topçu olarak görev yapan Amerikan askeri Yossarian’ın (Christopher Abbott) hikayesine odaklanıyor. Hikayedeki Albay Cathcart karakterine ise George Clooney hayat verecek. Joseph Heller’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosu Luke Davies ile David Michôd’un imzasını taşırken yönetmen koltuğunda George Clooney ve Grant Heslov oturuyor. Yürütücü yapımcı olarak George Clooney, Grant Heslov, Richard Brown ve Steve Golin’in görev aldığı dizi Hulu platformunda yayınlanacak. Ayrıca George Clooney, bu diziyle birlikte 1994-2009 yılları arasında yayınlanan “ER” dizisinden bu yana ilk defa ekran izleyicisinin karşısına çıkacak.

    Diziye yeni dahil olan Christopher Abbott’ı, izleyiciler “Girls” ve “The Sinner” dizilerinden tanıyabilir. 2015 yapımı “James White” filmindeki performansıyla beğeni toplayan aktör, son yıllarda “Whiskey Tango Foxtrot”, “Gece Gelen” ve “Sweet Virginia” gibi filmlerde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top