Hesabım
    Westworld'ün 2. Sezonundan Resmi Fragman Geldi!

    HBO merakla beklenen fragmanı yayınladı

    HBO’nun popüler bilim kurgu dizisi Westworld, ikinci sezonun merakla beklenen resmi fragmanını görücüye çıkardı.

    Michael Crichton’ın yazdığı romandan ve 1973 yapımı filmden uyarlanan Westworld, fragmandan da anlaşıldığı gibi ikinci sezonda da karanlık bir masal suretinde izleyici karşısına çıkacak.​​

    Westworld, Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un imzasıyla hayata geçiriliyor. Yapay bilinç ve günahın evrimini ele alan dizinin başlıca rollerinde Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood ve Thandie Newton yer almıştı. Bu sezon diziye, Vikings’ten tanıdığımız Gustaf Skarsgard, Tyrant dizisinden Fares Fares, Betty Gabriel, Katja Herbers, Tessa Thompson, Louis Herthum ve Neil Jackson gibi oyuncular dahil oluyor.

    Westworld’ün oyuncu kadrosu Jeffrey Wright, James Marsden, Ben Barnes, Ingrid Bolsø Berdal, Clifton Collins, Jr., Luke Hemsworth, Sidse Babett Knudsen, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Jimmi Simpson, Tessa Thompson ve Shannon Woodward gibi isimlerden kurulu.

    Dizinin yürütücü yapımcıları arasında ünlü yönetmen ve yapımcı J.J Abrams yer alıyor. Abrams’a, Jonathan Nolan, Lisa Joy, Jerry Weintraub ve Bryan Burk eşlik ediyor. On bölümden oluşan ikinci sezon 22 Nisan’da prömiyer yapacak.

    2. sezonuyla Westworld 23 Nisan’dan itibaren Amerika ile aynı anda sadece Digiturk’te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top