Hesabım
    True Detective’in 3. Sezonunda Beklenmedik Veda!

    Yönetmen Jeremy Saulnier ile yollar ayrıldı

    HBO'nun üçüncü sezon hazırlıkları süren suç dizisi True Detective, yönetmen Jeremy Saulnier ile yolları ayırdı. Üçüncü sezonda dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto ile birlikte yönetmen koltuğuna geçen Saulnier, ilk iki bölümün çekimlerinin ardından, takvim sorunları yüzünden diziden ayrıldı.

    Yapımı bir süredir sarkmaya devam eden üçüncü sezonun kaç bölümden oluşacağı henüz netlik kazanmasa da Jeremy Saulnier ve Nic Pizzolatto’nun bölüm sayısına göre iş bölümü yapacağı biliniyordu. Saulnier projede ayrıca yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyordu.

    Saulnier’den boşalan yönetmen koltuğu ise çok geçmeden yeni sahibini buldu. Gelişmenin hemen ardından The Americans’ın yönetmeni Daniel Sackheim ile anlaşıldı. Sackheim dizinin yürütücü yapımcı kadrosuna da eklendi.

    İlk sezonda yönetmen koltuğu Cary Fukunaga’ya emanet edilmiş ve dizinin yönetmenliği eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanmıştı. Ancak Fukunaga’nın Pizzolatto ile yaşadığı anlaşmazlıklar ikinci sezonda koltuğu devretmesine neden olmuştu.

    True Detective’in üçüncü sezonu Ozarks’ta yaşanan yeni bir suç hikayesini üç farklı zaman diliminde ele alacak. Yeni sezonun başrollerinde Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Mamie Gummer ve Ray Fisher gibi ünlü isimler yer alacak. Dizinin önümüzdeki yıl prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top