Hesabım
    The Boys’un Başrolü Karl Urban Oldu!

    Amazon’un süper kahraman dizisinde kadro şekillendi

    Amazon’un merakla beklenen süperkahraman dizisi The Boys’un başrolüne Karl Urban getirildi.

    Urban, dizinin odağındaki The Boys çetesinin lideri Billy Butcher’a hayat verecek. Süper kahramanların şöhret yüzünden yozlaştığı bir evrende geçen dizide, The Boys adlı ekip böylelerini ortadan kaldırmak için harekete geçer. Gizemli ve öfkeli bir adam olan Billy Butcher, büyük bir sır taşımaktadır. Billy ve Hughie, süperkahraman A-Train’i yıkmak için güç birliği yaparlar.

    Dizinin başlıca rollerinde Urban’a Jack Quaid, Jesse T. Usher, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Nathan Mitchell ve Karen Fukuhara eşlik ediyor.

    The Boys’un pilot bölümünü, birlikte Preacher’a imza atan Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisi yönetiyor. Dizi, Garth Ennis ve Darick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanırken senarist ve showrunner olarak Eric Kripke’nin imzası var. Dizinin prodüksiyonunu Sony Pictures TV, Amazon ve Original Films üstleniyor.

    Yeni Zelandalı genç aktör Karl Urban beyazperde Thor: Ragnarok, Star Trek serisi ve Yüzüklerin Efendisi serisi gibi popüler yapımlarda boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top