Hesabım
    Preacher’ın 3. Sezonundan Çarpıcı Bir Teaser Yayınlandı

    AMC’nin hit dizisi Preacher 24 Haziran’da ekranlara geri dönüyor

    AMC’de yayınlanan hit grafik roman uyarlaması Preacher, prömiyerine iki hafta kala renkli bir teaser ile hayranlarının karşısına çıktı. “Faces” başlığını taşıyan bu çarpıcı teaser’ın yanı sıra Jesse’nin eve döndüğü özel bir klip de yayınlandı.

    Preacher konu olarak gizemli bir güç tarafından ele geçirilen ve bu sayede insanlara istediğini yaptırabilecek bir güce kavuşan Teksaslı rahip Jesse Custer’ın hikayesini ele alıyor. 

    Merakla beklenen dizi üçüncü sezonunda Jesse Custer’ın hayatı boyunca kaçtığı yere, evine, dönüşüne sahne oluyor. Tuli ve Cassidy ile birlikte, doğup büyüdüğü topraklara geri dönen Jesse, arkadaşlarının yardımıyla geçmişinden kurtulmaya çalışacak.

    Ünlü komedyen ikili Seth Rogen ve  Evan Goldberg’in imzasıyla ekrana taşınan Preacher, başlıca rollerinde Dominic Cooper, Ian Coletti, Anatol YusefRuth NeggaJoseph Gilgun ve Graham McTavish gibi isimlere yer veriyor. Betty Buckley ve Colin Cunningham kadroya üçüncü sezonda katılan isimlerde başı çekiyor.

    Kült çizgi roman serisinden uyarlanan Preacher, Sony Pictures Television ve AMC Stüdyoları işbirliğinde ekrana taşınıyor. Dizinin showrunner’lığını Sam Catlin üstleniyor.

    Preacher‘ın üçüncü sezonu 24 Haziran’da AMC ekranlarında prömiyer yapacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top