Hesabım
    “Marvel’s Luke Cage”in 2. Sezon Fragmanında Harlem Karışıyor

    Netflix dizisi “Marvel’s Luke Cage”in ikinci sezonundan yeni bir fragman geldi

    Netflix, popüler süper kahraman dizisi Marvel’s Luke Cage’in ikinci sezonu için yepyeni bir fragman yayınladı. Türkçe altyazılı fragman, ikinci sezonda Harlem’de işlerin bir hayli karışacağını işaret ediyor.

    Marvel Television ve ABC Stüdyoları işbirliğinde ekrana aktarılan Marvel’s Luke Cage, ikinci sezonunda da baş karakter Luke Cage’in zorlu maceralarına ev sahipliği yapacak. Artık Harlem sokaklarının en ünlü simasına dönüşen Luke Cage, çevresindekileri eskisinden çok daha sıkı korumak zorundadır. Ne var ki yeni bir düşmanın belirmesi, işleri içinden çıkılmaz bir noktaya sürükler.  

    Marvel’s Luke Cage’in showrunner koltuğu ikinci sezonda da Cheo Hodari Coker’a emanet edildi. 13 bölümden oluşan ikinci sezonun yürütücü yapımcılığını Coker ile birlikte Jim Chory ve Jeph Loeb üstleniyor.

    Marvel’s Luke Cage’in oyuncu kadrosunda Mike Colter, Simone Missick, Rosario Dawson, Alfre Woodard, Theo Rossi, Finn Jones, Mustafa Shakir ve Gabrielle Dennis gibi isimler var. Bu sezon kadroya katılan isimlerde başı Annabella Sciorra çekiyor.

    Marvel’s Luke Cage 22 Haziran’da Netflix platformunda izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top