Hesabım
    Peaky Blinders'ın 5. Sezon Çekimleri Başlıyor

    Steven Knight, Peaky Blinders 5. sezon çekimlerinin sonbaharda başlayacağını açıkladı

    Peaky Blinders cephesinden taze haberler var. Popüler İngiliz dizisinin yaratıcısı Steven Knight, 5. sezon çekimlerinin önümüzdeki sonbaharda başlayacağını açıkladı.

    İngiliz haber kanalına konuşan Steven Knight, Peaky Blinders’ın beşinci sezonuyla ilgili birkaç küçük ipucu da verdi.

    Başarılı senaristin açıklamalarına göre dizinin yeni sezon hikayesi 30’lu yıllarda, son derece karmaşık bir atmosferde geçecek. Beşinci sezonun temalarından biri, Avrupa’yı derinden etkileyen depresyon dalgası ve faşizmin yükselişi olacak.

    Knight’ın değindiği bir diğer konu ise dizinin finaliyle ilgiliydi. Kafasındaki hikayeyi anlatabilmek için yedi sezona ihtiyacı olduğunu söyleyen Knight, dizinin, İkinci Dünya Savaşı’nda çalan ilk saldırı sireniyle bitmesini planlıyormuş.

    Knight akıbeti merak edilen karakterler Alfie Solomons (Tom Hardy) ve Grace Burgess (Annabelle Wallis) ile ilgili soruları ise yanıtlamadı.

    Oscar adayı yönetmen ve senarist Steven Knight'ın imzasını taşıyan Peaky Blinders’ın başlıca rollerini Cillian MurphyHelen McCrory ve Paul Anderson paylaşıyor. Dizinin beşinci sezonunun önümüzdeki yıl içerisinde prömiyer yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top