Hesabım
    Tartışmalı Dizi ‘Insatiable’ 2. Sezon Onayını Aldı

    ‘Insatiable’ 2. sezonuyla Netflix’e geri dönecek

    Netflix’in tartışma yaratan dizisi Insatiable 2. sezon onayını almayı başardı. Debby Ryan’ın başrolünde yer aldığı yeni sezon 2019’da prömiyer yapacak.

    Lauren Gussis’in yarattığı Insatiable, geçtiğimiz ay Netflix’te izleyici karşısına çıkmış; yayınından hemen sonra olumsuz eleştirilerin hedefi olmuştu. Bunlardan en ağırı, dizinin insanları kilolarından dolayı yargıladığı ve zayıf olmaya özendirdiği yönündeydi.

    Debby Ryan’ın canlandırdığı Patty’nin öyküsünü işleyen Insatiable, kiloları yüzünden okuldaki arkadaşları tarafından dışlanan karakterin zayıflayıp intikam arayışına atılmasını işliyor. Patty, eski bir hukukçu olan Bob Armstrong’un koçluğunda güzellik yarışmasına hazırlanmaya karar veriyor.

    Insatiable’ın oyuncu kadrosunda Ryan’a Dallas Roberts, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Kimmy Shields, Irene Choi ve Sarah Colonna eşlik ediyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda Gussis, Ryan Seacrest, Nina Wass, Andrea Shay, Todd Hoffman, Dennis Kim ve Andy Fleming var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top