Hesabım
    ‘The Walking Dead’ Cephesinden Eleştirilere Yanıt Geldi

    ‘The Walking Dead’in showrunner’ı Angela Kang, eleştirileri cevapladı

    The Walking Dead’in showrunner’ı Angela Kang, Andrew Lincoln’ın vedasıyla alevlenen eleştirileri değerlendirdi.

    9. sezon için radikal değişikliklere imza atan The Walking Dead, son dönemde Andrew Lincoln’ın ayrılığıyla gündemde. Bu gelişme yüzünden geniş kitlelerden tepki çeken dizi, bir diğer yıldız ismi Lauren Cohan’ın az sayıda bölümde görünecek olması nedeniyle de eleştiri toplamıştı. Bir süredir ağır hikaye anlatımı ve şiddete yaslanma gibi gerekçelerle eleştirilen dizinin günden güne azalan reytingleri yapımcıları kara kara düşündürmeye devam ediyor.

    The Walking Dead’in yeni showrunner’ı Angela Kang tüm bu eleştirilere toplu bir şekilde yanıt verdi. Ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek için çabaladıklarını söyleyen Kang, işlerine tam konsantre devam edebilmek için yorumlara çok fazla bakmadığını ancak diziye yapılan eleştirilerden haberdar olduğunu söyledi ve ekledi: “Birçok farklı hikaye anlatımını denedik gibi hissediyoruz. Hikayeyi anlatmanın yeni yolu nedir? Yapmayı atladığımız şeyler neler? Ve çoğu zaman bu sorular, hayranların ve eleştirmenlerin hisleriyle düzenleniyor. Bu yüzden belirli bir şeyi takip etmek istemiyoruz; rehavete kapılmamak adına kendimize ve izleyicimize karşı sorumluluklarımız var."

    Kang, Lincoln’dan boşalan liderlik koltuğuna birinin gelip gelmeyeceği sorusuna ise çeşitli karakterlerin kendince liderlik yeteneklerine sahip olduğunu ve bu yüzden belirli bir karakter üzerinde durmadıklarını belirtti. 

    The Walking Dead 9. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top