Hesabım
    HBO Dizisi ‘My Brilliant Friend’in Fragmanı Geldi

    Mini dizi ‘My Brilliant Friend’ten yeni bir fragman yayınlandı

    HBO imzalı mini dizi My Brilliant Friend, yeni fragmanını görücüye çıkardı. Elena Ferrante’nin çok satan romanından uyarlanan dizi, iki küçük kızın yıllara yayılan dostluğunu konu ediniyor.

    Hungry Hearts’ın yönetmen ve senaristi Saverio Costanzo’nun yönettiği dizi, kitaplarla dolu bir evde yaşayan Ele Greco’yu takip ediyor. En yakın arkadaşı Raffaella Cerullo’nun bir anda ortadan kaybolmasıyla harekete geçen Elena, yıllardır süregelen dostluklarının hikayesini kaleme almaya başlar. 1950’lerde ilkokulda başlayan bu dostluk, 60 yıllık bir sürece yayılır.

    My Brilliant Friend’in senaryosunu Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci ve Saverio Costanzo kaleme alıyor. Başkarakterler Elena ve Lila’nın çocukluklarına Elisa Del Genio ve Ludovica Nasti hayat verirken gençliklerini Margherita Mazzucco ve Gaia Girace canlandırıyor.

    My Brilliant Friend romanı, Ferrante’nin dört kitaptan oluşan serisinin ilk yapıtı. 2012 yılında basılan romanı 2013, 2014 ve 2015 yıllarında gelen üç roman daha izledi. HBO’nun, serinin geri kalan üç romanını da farklı diziler halinde ekrana aktaracağı konuşuluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top