Hesabım
    Luke Wilson, DC Dizisi ‘Stargirl'de Rol Alacak

    'Stargirl’ evrenine katılan en yeni isim Luke Wilson oldu

    Luke Wilson, hazırlıkları devam eden Stargirl dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Wilson dizide, anakarakter Courtney'nin üvey babası, aynı zamanda da eski bir süper kahraman yardımcısı olan Pat Dugan karakterine hayat verecek.

    Courtney Whitmore’un fantastik maceralarını işleyen DC dizisinde Brec BassingerAnjelika WashingtonGiancarlo EspositoJoel McHaleJoy OsmanskiNeil HopkinsNelson Lee ve Henry Thomas gibi isimler rol alıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını ünlü yapımcı Greg Berlanti yürütüyor.

    DC karakterlerinden uyarlanan dizi, annesinin yeniden evlenmesiyle Los Angeles'tan Nebraska'ya taşınmak zorunda kalan liseli Courtney'i takip ediyor. Courtney yeni okuluna adapte olmaya ve yeni arkadaşlar edinmeye çalışırken annesinin yeni eşiyle ilgili sıradışı bir sırrı keşfeder. Üvey babası, eski hayatında süper kahramanlarla birlikte çalışmıştır. O günlerden kalan süper kahraman kostümünü ele geçiren Courtney, eski süper kahramanları göreve çağıracağı fantastik bir maceraya atılır. 

    Geoff Johns'un yarattığı Stargirl, DC Universe tarafından ekrana taşınıyor. Platformda yayınlanacak diziler arasında "Titans", "Young Justice: Outsiders", "Doom Patrol" ve "Swamp Thing" gibi iddialı yapımlar da var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top